Academie voor Landschapsfotografie

 

Creëer fantastische foto's met krachtige compositie voor slechts €37,00 

          Compositie Geheimen

Leer hèt geheim om foto's te maken waar je trots op bent!

Deze cursus bevat:

  • 17 makkelijk te volgen videolessen
  • Levenslang toegang
  • 14 dagen niet-goed-geld-terug

 

 

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Wat is nu echt hèt geheim om prachtige foto's te maken waar je trots op bent?

Toen ik zelf met fotografie begon was ook ik vooral op camera instellingen gericht. Als mijn foto’s maar scherp en technische geslaagd waren, dan moest ik vanzelf wel foto’s krijgen waar ik enorm trots op zou zijn, toch? Maar helaas gebeurde dat niet. Dus nog meer leren over die camera techniek en weer een betere camera kopen. Dat zou het moeten doen! Nou, nee dus! Het leek wel of anderen altijd met mooiere foto's thuiskwamen dan ik. Herkenbaar?

 
En deze situatie bleef maar voortduren totdat ik erachter kwam wat werkelijk de sleutel tot het succes was. En die sleutel heet: COMPOSITIE.

SLECHTE COMPOSITIE

GOEDE COMPOSITIE

En met compositie bedoel ik de manier waarop je je onderwerp in beeld brengt. Waar richt je je camera nu precies op en wat zie je door je zoeker. En wat wil je beslist niet door je zoeker zien en dus uit beeld wilt laten. En deze compositie is echt ALLES!!! Het is de compositie die bepaald of je foto mooi wordt of niet. Dit is de creatieve kant van de fotografie en heeft verder niets met techniek te maken. Daarom maakt het dan ook helemaal niet uit welke camera je hebt.
 
De compositie is in feite de fundering waarop je je foto gaat bouwen. Het is net zoals bij het bouwen van een huis. Eerst gaan de heipalen de grond in en komt er een stevige betonnen fundering waarop het huis gebouwd wordt. Is het huis eenmaal klaar dan zien we die fundering niet meer, want die ligt onder de grond. Maar de fundering is er wel en zorgt ervoor dat het huis stevig blijft staan. Maar is die fundering niet stevig genoeg, dan zal het huis eindelijk gaan scheefzakken en misschien wel instorten. Datzelfde geldt voor je foto. De compositie is de fundering die je foto draagt en bepaald of je foto overeind blijft.
 
Ik heb gemerkt dat dit echt een ondergeschoven kindje is in de fotografie en waar heel veel mensen problemen mee hebben, terwijl het vaak niet beseft wordt. Men denkt dan vaak dat het aan de camera instellingen ligt dat die foto niet mooi wordt. Ook ik dacht dat vroeger, maar het is dus de compositie die de boosdoener is.

SLECHTE COMPOSITIE

GOEDE COMPOSITIE

En pas toen ik dat in de gaten had ontstonden er foto’s waarvan ik nooit gedacht had dat ik deze zou kunnen maken. Echt fantastische foto’s waar ik enorm trots op ben. Het heeft mij echt jarenlang leren gekost voordat ik dit alles pas echt goed onder de knie had. En al deze kennis en ervaring heb ik nu samengevat in de Compositie Geheimen cursus. In deze training neem ik je mee in wereld van composities en je zult merken dat je direct resultaat krijgt. Dit scheelt je dus echt heel veel experimenteren.

En misschien denk je nu: dit is helemaal niets voor mij want ik ben helemaal geen creatief persoon. Maar dat is niet waar. Want met behulp van een aantal makkelijk te leren compositieregels kan echt iedereen het onder de knie krijgen.
 
We beginnen daarbij bij het absolute begin, dus ook als je nog helemaal geen kennis hebt over composities, dan is deze training zeker voor jou en je gaat samen met mij stap voor stap alle geheimen ontdekken. De training bestaat uit 17 makkelijk te volgen videolessen en je kunt deze lessen helemaal in je eigen tempo volgen, op het moment dat jij dat wilt.
 
Wat gaan we precies doen in deze lessen?

  we gaan in op fine art fotografie, waarbij je gaat leren om je foto als een stukje kleinkunst te zien ipv gewoon een kiekje te maken

 je gaat leren wat storytelling is en hoe je je foto een verhaal laat vertellen

 je gaat de meest belangrijke compositieregels leren die je op eenvoudige wijze helpen om mooie en krachtige composities te maken

 ​je gaat leren deze compositieregels te combineren voor nog krachtigere foto’s

 ​je gaat leren om dit alles in de praktijk toe te passen met de juiste mindset

 ​en het meest belangrijk: je gaat leren hoe je foto’s kunt maken waarvan jij nooit gedacht had dat je deze zou kunnen maken

De regel van derden! Het is de meest bekende compositieregel van allemaal. Maar hoe pas je hem nu precies toe zodat je foto's er nog beter uit gaan zien. Je leert het allemaal in de compositie geheimen training.

En dit gaat je absoluut resultaat opleveren, want door goede composities:

  maak je foto's waarvan je nooit had durven te dromen

 ​zal je merken dat heel veel mensen je foto’s mooi gaan vinden op social media

 maak je serieus kans om fotowedstrijden te winnen zodat je jezelf een prijswinnende fotograaf mag gaan noemen

 ga je foto’s maken die je met trots ophangt in je huis en waarvan iedereen zal zeggen: “WOW, heb jij die gemaakt?”