Academie voor Landschapsfotografie

 

Breng je foto's tot leven door professionele fotobewerking

Lightroom Classic Masterclass Bundel € 147,00 

              Dit krijg je in deze bundel:

 

  • Lightroom Classic Masterclass____(waarde €147)
  • Lightroom presets___________(waarde €27)
  • Lightroom sneltoetsen ebook_____(waarde €17)
  • Winnende RAW foto's_________(waarde €197)
  • Lightroom Mobile Minicursus____ (waarde €47) 

                                            Totale waarde: €435

     

Bundelprijs slechts €147

 

 

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Bekijk de producten die je ontvangt

Lightroom Classic Masterclass

In de Lightroom Classic Masterclass leer je fotobewerken als een pro. In duidelijke videolessen neem ik je stap-voor-stap mee door het fotobewerkingsproces. En niet alleen dat. Ook ontdek je hoe je je eigen fotobibliotheek kunt opzetten en je fotolocaties kunt weergeven op een landkaart.

Bonus #1: Lightroom presets

Met deze preset bundle bewerk je foto's grotendeels met slechts 1 muisklik. Er zijn presets voor de meest gangbare situaties in de landschapsfotografie zoals daglicht, zonsondergang, blauwe uur, sneeuw, avond, etc. Deze presets zijn ook bruikbaar in Photoshop.

Bonus #2: Lightroom sneltoetsen ebook

Alle functies en mogelijkheden binnen Lightroom kunnen door klikken met de muis worden opgezocht, maar voor veel functies is er ook een sneltoets beschikbaar. Met letterlijk een druk op de knop kan je snel een handeling verrichten. In dit ebook staan tabellen met alle mogelijke sneltoetsen én een apart tabel met de meest voorkomende sneltoetsen. Print deze uit en je hebt ze altijd bij de hand.

Bonus #3: Winnende RAW foto's

Deze bonus bestaat uit een aantal originele RAW foto's die recht uit mijn professionele camera komen. Hieronder foto's die zelfs prijzen gewonnen hebben. Met deze RAW foto's kun je mee oefenen met de lessen van de Lightroom Classic Masterclass.

Bonus #4: Lightroom Mobile Minicursus

Naast Lightroom Classic, bestaat er nog een tweede versie die gewoon Lightroom heet en hiervan is er ook een app voor zowel iPhone als Android. In deze minicursus laat ik je alle mogelijkheden in de app zien zodat je ook kunt fotobewerken met je smartphone.