Academie voor Landschapsfotografie

 

Maak adembenemende foto's met het 4 Stappenplan

Transformatie Masterclass Bundel € 197,00 

              Dit krijg je in deze bundel:

 

 • Transformatie Masterclass______(waarde €897)
 • Transformatie Ebook_________(waarde €297)
 • 4 Stappenplan Stroomdiagram____(waarde €97)
 • Landschapsfotografie Mastermind__(waarde €297)
 • Fotografie Start Cursus________ (waarde €97) 
 • Lightroom Start Cursus________ (waarde €97) 
 • Fotografie Special Bundel_______ (waarde €188) 
 • PhotoPills Masterclass_________ (waarde €97) 

                                          Totale waarde: €2067

   

Bundelprijs slechts €197

 

 

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Bekijk de producten die je ontvangt

Landschapsfotografie Transformatie Masterclass

De transformatie Masterclass is het vlaggenschipproduct van de Academie voor Landschapsfotografie. Je leert hier hoe je de foto's van je dromen kunt maken door het volgen van een eenvoudig te leren 4 Stappenplan. Het transformeert de manier waarop je fotografeert.

Bonus #1: Transformatie Masterclass Ebook

Voor iedereen die graag leest is hier de Transformatie Masterclass in boekvorm. Je kunt het boek als Pdf downloaden en op deze manier ook offline lezen. 

Bonus #2: Vier Stappenplan Stroomdiagram

Dankzij het 4 Stappenplan Stroomdiagram weet je altijd precies wat je moet doen tijdens het fotograferen. Dit is je onzichtbare coach die naast je staat en je verteld wat je volgende stap is. Print hem uit en steek hem in je fototas. Zo krijg je altijd perfecte foto's.

Bonus #3: Landschapsfotografie Mastermind

Dit is je coachingsgroep waar je in contact kunt komen met je medestudenten. Hier lever je je praktijkopdrachten in en kun je vragen stellen. En door te kijken naar elkaars werk inspireer je elkaar ook en trek je elkaar omhoog naar een hoger niveau.

Bonus #4: Fotografie Start Cursus

Deze cursus begint op het punt waarop je je nieuwe camera uit de doos haalt en ja...wat dan? Het is beginnerscursus fotografie waarin ik je stap-voor-stap meeneem in de wereld van de fotografie. Maar zeker ook geschikt voor ervaren fotografen om hun kennis wat op te poetsen.

Bonus #5: Lightroom Start Cursus

Lightroom is een van de allerbeste fotobewerkingsprogramma's ter wereld en brengt je foto's tot leven. In deze beginnnerscursus ontdek je hoe je je foto's kunt importeren, bewerken en exporteren. 

Bonus #6: Panorama Masterclass

Panoramafotografie is een manier van fotograferen waarbij je je scenario in delen fotografeert en deze foto's achteraf in fotobewerking samenstelt tot een grote eindfoto. In deze masterclass leer je van A tot Z hoe je dit op de meest ideale manier kunt doen.

Bonus #7: HDR Masterclass

Als je een scenario wilt fotograferen met aan de ene kant heel veel licht en aan de andere kant heel veel duisternis, dan kan je camera dit in extreme gevallen niet vastleggen. Je kunt dit oplossen door meerdere foto's te maken en deze later in fotobewerking over elkaar heen te leggen. Dit wordt HDR fotografie genoemd.

Bonus #8: Vuurwerk Fotografie

Vuurwerk is natuurlijk heel leuk om naar te kijken, maar hoe fotografeer je het? Wat werkt goed en wat werkt niet? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn je camera instellingen? En hoe bewerk je vuurwerkfoto's? Het komt hier allemaal aan bod.

Bonus #9: Perfecte Print Masterclass

Nadat je een adembenemende foto's gemaakt hebt met het 4 Stappenplan, staat deze foto op de harddisk op je computer. Maar hoe leuk is het niet om je foto uit de digitale wereld te halen en in de echte wereld te brengen door hem groot te laten printen zodat je hem kunt ophangen.

Bonus #10: PhotoPills Masterclass

Het ervoor zorgen dat je op de juiste plaats op het juiste tijdstip staat is van vitaal belang voor het verkrijgen van een mooie foto. Met de PhotoPills app kun je deze planning tot op de minuut nauwkeurig uitvoeren. In deze masterclass leer je de app optimaal te gebruiken (de app zelf is niet geïncludeerd).